Vi har byggt en fantastiskt lyxrestaurang i ett hus från 1800-talet vilket hade en del stora utmaningar under byggtiden. I slutet av augusti 2017 öppnade Björn Frantzén sin nya krog som nu blivit förärad med TRE stjärnor i Guide Michelin. Detta är Sveriges första tre-stjärniga restaurang som vi är väldigt stolta över att vara delaktiga i.
Restaurangen är i tre våningsplan på total 681 kvm med plats för 23 sittande gäster. Genomgående höga krav har ställs på detaljer, inomhusklimat och kundupplevelse.
Arkitekt: Koncept, Inredningsarkitekt Joyn Studio
Installationer: Exengo
”En eloge är på sin plats till en yrkesgrupp som sällan hyllas i den här typen av sammanhang: något ventilationsgeni har sett till att man som gäst upplever maximal teatralisk matlagning utan att drabbas av minsta lilla os, varken under middagen eller vid klädsniff morgonen därpå.”
Citatet är från en recension i White Guide – Läs hela här.I fastigheten pågår också ett antal hyresgästanpassningar åt bland andra Pineberry och Bontouch.
Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök.
Läs mer...