Hanteringen av matavfall är en del av kostnaden för serveringen av era måltider. Ju effektivare denna hantering är desto mer tid, engagemang och pengar blir över till matupplevelsen för era gäster – och desto fler gäster väljer att komma till just er.
Matrester uppstår alltjämt under produktion, vid tillagning och efter måltid i såväl hushållskök som kommersiell miljö. Beroende på var köket finns har varje användare speciella krav för denna källsortering.
Med ett evenemang i pampiga Blå Hallen eller vackra Gyllene Salen kan sällskap uppgå till 1 200 gäster, vilket ställer höga krav på hanteringen av det matavfall som uppstår vid tillagning och efter måltid. Sedan flera år tillbaka utrustades köken med matavfallskvarnar, vilket har inneburit en enorm fördel då personalen numera slipper tunga lyft och arbetsamma transporter av avfallskärl från kök till soprum. Istället tas matavfallet omhand där det uppstår, i köket.
Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök.
Läs mer...