Inv. renovering av nöjeslokal i Stockholm. Själva byggnationen startade november 2016 med en beräknad byggtid på 23 månader.
Projektet utfördes i form av ramavtal .,..Hanteringen av matavfall är en del av kostnaden för serveringen av era måltider. Ju effektivare denna hantering är desto mer tid, engagemang och pengar blir över till matupplevelsen för era gäster – och desto fler gäster väljer att komma till just er.
Matrester uppstår alltjämt under produktion, vid tillagning och efter måltid i såväl hushållskök som kommersiell miljö. Beroende på var köket finns har varje användare speciella krav för denna källsortering.
Innan matavfallssystemet var hanteringen tung och besvärlig. – Sen vi fick Lipidus installerad för ett år sen är jobbet mycket enklare, säger Joakim Ericsson. – Kvarnen är stark. Varje vecka kan det bli 50-60 kilo ben som använts till exempel vid tillagning av såser. Det fixar kvarnen lätt. Dessutom förstås alla skal och andra rester från tillagningen.
Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök.
Läs mer...