Nybyggnad av nöjeslokal i Stockholm. Själva byggnationen startade november 2018 till en uppskattad kostnad av 1-10 mkr.
Byggherre var AB Gröna Lunds Tivoli och som arkitekter anlitades Tillsammans Studio. Projektet utfördes i form av egen regi och byggnadsentreprenör var AB Gröna Lunds Tivoli.
Tittar vi på andra företag som Byggfakta har kopplat till byggprojektet hittar vi exempelvis WSP Sverige som har deltagit som konstruktör, som ventilationsentreprenör arbetade AB Gröna Lunds Tivoli och AB Gröna Lunds Tivoli anlitades som VS-entreprenör. Elinstallationerna hanterades av AB Gröna Lunds Tivoli samtidigt som AB Gröna Lunds Tivoli utsågs till golventreprenör och AB Gröna Lunds Tivoli hade hand om måleriarbetet.
Hanteringen av matavfall är en del av kostnaden för serveringen av era måltider. Ju effektivare denna hantering är desto mer tid, engagemang och pengar blir över till matupplevelsen för era gäster – och desto fler gäster väljer att komma till just er.
Matrester uppstår alltjämt under produktion, vid tillagning och efter måltid i såväl hushållskök som kommersiell miljö. Beroende på var köket finns har varje användare speciella krav för denna källsortering.
Sedan några år tillbaka utrustades det välkända vattenhålet Tyrol med ca 1 200 gäster om dagen, samt restaurangerna Kryddhyllan, Krejsys och Ham3 med matavfallssystemet Lipidus. Systemet innefattar matavfallskvarnar, en uppsamlingstank och en fettavskiljare.
Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök.
Läs mer...